Ceník

Ceník

CENÍK

Využijte některý z nabízených balíčků ubytování. Máte zájem o pronájem chaty na kratší časový úsek (například prodloužený víkend)? Napište nám Váš požadavek prostřednictvím kontaktního formuláře a my se Vám ozveme s volným termínem.

7 000 Kč/den

KRÁTKODOBÝ PRONÁJEM
Pronájem celé Chaty NMNM v libovolné pracovní dny, kratší než jeden týden. Minimální délka pronájmu jsou 3 dny. Zahrnuje ubytování až pro 16 osob v soukromí kompletně vybavené Chaty NMNM, včetně ložního prádla a osušek. V ceně nejsou zahrnuty el. energie a turistický poplatek.

39 000 Kč

TÝDENNÍ POBYT

Pronájem celé chaty na týden

Pronájem zahrnuje ubytování až pro 16 osob v soukromí kompletně vybavené Chaty NMNM, včetně ložního prádla a osušek. V ceně nejsou zahrnuty el. energie a turistický poplatek. Cena týdenního pobytu v období oficiálních závodů Vysočina Arény se může lišit.

18 000 Kč

VÍKEND

Pronájem celé chaty na víkend

Víkendový pobyt od pátku do neděle až pro 16 osob v soukromí kompletně vybavené Chaty NMNM, včetně ložního prádla a osušek. Příjezd je možný v pátek již od 10.00 hod a odjezd v neděli až do 17.00 hod. V ceně nejsou zahrnuty el. energie a turistický poplatek.
Zajímá Vás, jak Chata NMNM vypadá?

Platba

Po zarezervování pobytu a jeho potvrzení provozovatelem je host povinen uhradit rezervační poplatek ve výši 50% ceny pobytu dle platného ceníku na účet provozovatele 43-4110620217/0100.  Jako variabilní symbol se uvede datum nástupu na pobyt (např. datum nástupu na pobyt 24.06.2024 je variabilní symbol 24062024). Teprve uhrazením tohoto poplatku a připsáním částky na účet provozovatele je rezervace pobytu platná. 

Doplatek bude uhrazen nejpozději 3 dny před nástupem k pobytu na shora uvedený účet se stejným variabilním symbolem a podmínek. Na všechny platby vystaví provozovatel daňový doklad – fakturu. V ceně pobytu není započítána dodávka služeb (elektrická energie).

Při nástupu k ubytování vybírá provozovatel (nebo správce) chaty tzv. „poplatek z pobytu“ jehož výši a podmínky určuje Obecně závazná vyhláška Městského úřadu města Nové Město na Moravě o místním poplatku z pobytu.

Ubytování mohu doporučit. Chata je skvěle vybavená, prostorná, komunikace s majiteli výborná.
Lukáš
host
Menu